Din vagn
Stäng alternativ Ikon

Egen design

 

Vi på Honn Fine Jewelry har känsla och expertis för att ge din inspiration liv.

Oavsett om du redan har en unik idé, behöver hjälp med att designa något unikt eller är i strävan efter det perfekta smycket för det speciella tillfället - vi är här för att hjälpa. 

Processen av specialbeställning tar vanligtvis 3 - 4 veckor.

dario+bezel+ring+b.jpg
 


 

steg ett, inspiration

I vår butik ett stenkast från Stureplan, Stockholm, ta dig in och bläddra igenom våra genomgående broschyrer för all information om olika snitt, inställningar, traditionella och moderna smycken. Naturligtvis tillhandahåller vi nödvändig information om diamantbedöming med 4:C och GIA-standarderna så att du kan känna dig informerad och säker på valet du gör.

Vi tillhandahåller GIA-certifikat för diamanten på din förlovningsring. *

GIC-certifikat för färgade ädelstenar finns tillgängliga mot en avgift.

* Kostnadsfritt för diamanter 0,3 ct och större.

Pages from our hand-curated inspiration and information catalogue

Sidor från vår handkurerade inspiration och informationskatalog

Förutom de konventionella diamantförlovningsringarna och bröllopsbanden har vi också ett stort lager av ädelstenar, ädelstenar och ädelstenar och kan designa och tillverka armband, halsband, örhängen och mer.

steg två, detalj och offert

När designkonsulten hjälper dig att utveckla din design kommer de också att fylla i ett förfrågningsformulär med några detaljer om din design förfrågan. Bland annat behöver vi detalijer gällande storlek och stenarna som skall användas. Därefter kommer det att granskas av vår verkstad och du får en offert inom två arbetsdagar (beroende på tillgänglighet).

0.5 ct sapphire ring with VS side diamonds and white gold

0,5 karat safirring med VS-sidodiamanter och vitguld

steg tre, design

Vi skickar vanligtvis skisser och / eller 3D-bilder inom en vecka efter att handpenningen har lagts - på begäran kan det finnas 2-3 versioner att välja mellan. Vår designer tar gärna anteckningar och gör justeringar därefter. Vi går vidare till nästa steg när du godkänner designen.

Under tiden är alla ädelstenar som behövs för dina smycken noga utvalda med hänsyn tagen till storlek, kvalitet och skärning.

 

steg fyra, kreation

Därefter börjar våra hantverkare arbetet att skapa verket, skulptera designen, individuellt insätta ädelstenar och polera till perfektion. Som med alla steg i processen kommer våra smyckesexperter att personligen inspektera skapelsen för att säkerställa att den uppfyller den standard för perfektion som vi har, därefter kontaktar vi dig så att du kan hämta ditt verk från butiken. 
 

Custom made wedding bands with white gold and VS diamonds

Skräddarsydda band med vitt guld och VS diamanter

 

Med vår 100% nöjdhetsgaranti och exceptionella kundservice blir specialdesignade smycken med Honn alltid ett riktigt speciellt tillfälle.