Din vagn
Stäng alternativ Ikon

Service efter försäljning

1. Gratis storleksjustering

Vi använder europeisk storlek för våra ringar.

Vi rekommenderar våra kunder att komma till vår butik innan en beställning görs, det vill säga för att säkerställa att måtten på produkten som ska göras är korrekta. 

Om kunden inte har möjlighet att komma till butiken, kan den efter att den gjort beställningen, beställa vår gratis ringstorleksmätare, den är väldigt pålitlig och nästan alla som använder den lär sig sin sanna storlek, även om du vill överraska din älskade kan du använda vår ringstorleksmätare utan att hen märker det. Vi skickar ringstorleksmätaren och du kommer att få det inom 2-4 arbetsdagar (endast tillgängligt i Norden). Eller så kan du ladda ner och skriva ut vår storleksmätning själv.

 

GRATIS 14 dagars storlekspolicy

 

Inom 14 dagar efter beställningen har du rätt till en gratis storleksjustering av din skräddarsydda ring när du beställer från Sverige, med gratis frakt. För andra länder är justeringen gratis och du betalar för frakten. Följ den här länken för att justera storlek eller lägga till gravyr.

 

2. Gratis gravyr

 

Vi erbjuder gratis gravyr på alla våra smycken när du köper ringen. Om kunden vill ha gravyr efteråt, vänligen kontakta oss för att få ett prisförslag. Våra standardteckensnitt du kan välja är i kursiv eller rak, nummer # 3 är vårt kursiv och nummer # 5 är vårt rak. Om du vill ha andra teckensnitt eller vill skriva för hand kan vi också gravera din handstil, fråga oss så ordnar vi det gratis.

 

3. PRISLISTA ÖVER KUNDSERVICEÅTGÄRDER

Rhodium plätering och polering: 800 kr + fraktavgift

Storleksjustering: 800 kr + fraktavgift

Gravyr: 200 kr + fraktavgift

 

4. Garanti

 

Du har 3 års garanti på alla varor, vi erbjuder också livstidsgaranti på våra smycken orsakade av tillverkningsfel men inte slitage. Kom ihåg att aldrig bära dina ringar vid tillfällen när extra slitage kan förekomma, som träning, trädgårdsarbete, tvätt, sömn och liknande. Ädelmetaller urholkar och stenar kan skadas med tiden. När normalt slitage uppstår kan reparationer utföras av vår expertpersonal till den normala reparationsavgiften. 

Allt arbete som utförs av ett annat juvelerare än Honn Fine Jewelry upphäver automatiskt garantin. 

 

5. Varumärkesgarantier

 

Ett löfte till dig att varorna du köper kommer att stå igenom tidens prövning.

 

6. Ädelstengaranti

 

Alla diamanter som vi på Honn Fine Jewelry säljer över 0,3 karat har ett GIA-certifikat inkluderat gratis. 

 

7. Garanti för förlust av accentsten 

 

För några smycken, om några diamanter eller ädelstenar på sidan bryts ut eller faller utanför deras inställningar på grund av hantverks- eller tillverkningsproblem det första året efter att vi skapade ringen eller inom ett år efter att vi utfört underhåll på ringen, ersätter vi dem kostnadsfritt.