Din vagn
Stäng alternativ Ikon

Fraktinformation

Leveranstid

Generellt skickar vi våra produkter som är färdiga att handla inom två arbetsdagar. Specialbeställningar tillverkas på förfrågan, vilket innebär att leveranstiden varierar mellan olika produkter beroende på tillverkningstid, normalt tar det 3-4 veckor.

Medan vi vill vara så punktliga som möjligt, finns det några faktorer som kan få det att förändras:

Väderförseningar

Diverse störningar vid leverans / leverantörstjänst

 

Har du en deadline?

Ibland är det ett akutläge att få din beställning. Kontakta oss alltid om du har en deadline för din beställning så vi är medvetna om detta och har större chans att hjälpa dig. Vi vill alltid leverera i tid för ett frieri, bröllop eller andra tillfällen, och genom att meddela oss om din deadline kan vi hitta en lösning som passar dig.

 

Vart skickar vi till?

För närvarande skickar vi till 50+ länder över hela världen. Det finns en handfull länder vi inte skickar till, antingen på grund av begränsningar från våra fraktleverantörer eller tullbestämmelser på fraktdestinationen. För att se om ditt land kvalificerar, starta en konsultation och fråga oss!

 

Vad är fraktkostnaderna?

För beställningar med leverans inom Norden erbjuder vi gratis frakt över 1500 SEK, eller en fast pris på 59 SEK.

För beställningar som ska levereras till andra EU-länder erbjuder vi gratis frakt över 3000 SEK, eller en fast pris på 350 SEK.

HONN förbehåller sig rätten att justera dessa fraktpriser och serviceavgifter i enlighet med prishöjningar som inträffar under perioden mellan dagen då ordern gjordes och leveransdagen.

Kunder kan välja att hämta sina produkter i vår butik som ligger på Birger Jarlsgatan 23, Stockholm, Sverige. Vänligen kontakta oss för att boka en tid innan du kommer.

Om paketet inte hämtas debiteras kunden 350 SEK för frakt- och hanteringskostnader. Denna avgift faktureras efteråt.